21.09.2007, 16:28
Też już zdobyłem, nie obyło się bez problemów, 3h stania w korkach do MM a potem na półce zobaczyłem tylko wersję POLSKĽ cały regał polskiej wersji, zaczšłem pytać o inne wszyscy sie wypierali że nie ma , dopiero jak zawołałem kierownika działu to pogrzebali w kartonach i sie znalazłaaaa.
PS.: W empiku junior jest tylko wersja CD za ok.60 zł
Pierwsze wrażenie, spokojna, spokojna troszkę tęsknię za dynamikš ala "What it is, czy końcówkš speedway at nazareth"... Ale let it all go i troszkę nadrabia chyba to bedzie mój ulubiony kawałek. Ale jak to z MK była po 50 przesłuchaniu stwierdzimy ze cos innego jest super. Tak było u mnie z Rudrigerem...
DVD fajne, super wrażenie posłuchać słów MK, ciekawe czy będš jakie teledyski do singli mogli trochę uchylić tajemnicy...
Pozdrawiam i życzę owocnych zakupów
PS.: W empiku junior jest tylko wersja CD za ok.60 zł
Pierwsze wrażenie, spokojna, spokojna troszkę tęsknię za dynamikš ala "What it is, czy końcówkš speedway at nazareth"... Ale let it all go i troszkę nadrabia chyba to bedzie mój ulubiony kawałek. Ale jak to z MK była po 50 przesłuchaniu stwierdzimy ze cos innego jest super. Tak było u mnie z Rudrigerem...
DVD fajne, super wrażenie posłuchać słów MK, ciekawe czy będš jakie teledyski do singli mogli trochę uchylić tajemnicy...
Pozdrawiam i życzę owocnych zakupów