09.09.2007, 20:33
Dobry wieczór wszystkim i każdemu z osobna,
Włanie wróciłem do Krakowa. Pogoda taka sobie, a właciwie można by rzec, że fatalna.
Ale z drugiej strony, ten klimat wiatru, kałuż, i deszczu za oknem..
Okien zachuchanych... Ciepła w mieszkaniu...
Robi się jesiennie.
I przypomniało mi się, że mam takš jednš płytę, która idealnie pasuje na takš pogodę.
Nie, nie, to nie jest The Ragpicker's Dream, o dziwo.
Włšczyłem sobie Shangri-La. Dawno jej nie włšczałem, chyba z parę miesięcy.
Play.
Od pierwszych nut zaczęły mi dreszczyki przechodzić po plecach. To jest niewyobrażalne jak to się dzieje, że płyta sprzed 3 lat potrafi takie emocje wywołać.
Nie sšdzę, że BiA, MfN, czy SoS w taki wieczór jak ten potrafiłby mnie tak wprowadzić w klimat.
Dzięki Marek, że napisałe te utwory. I teraz coraz bardziej się przekonuję do tego, że choinka jasna, ten Mark jako tak "działa", że z czasem robi się "lepszy", dostępniejszy, dojrzalszy (mam na myli jego muzykę) od daty wydania albumu. Mianowicie czas, jaki mija od premiery korzystnie oddziałuje na to, jak postrzega się danš płytę.
Polecam!;-)
A teraz wracam do delektowania się ...
Everybody pays, mniam...
Włanie wróciłem do Krakowa. Pogoda taka sobie, a właciwie można by rzec, że fatalna.
Ale z drugiej strony, ten klimat wiatru, kałuż, i deszczu za oknem..
Okien zachuchanych... Ciepła w mieszkaniu...
Robi się jesiennie.
I przypomniało mi się, że mam takš jednš płytę, która idealnie pasuje na takš pogodę.
Nie, nie, to nie jest The Ragpicker's Dream, o dziwo.
Włšczyłem sobie Shangri-La. Dawno jej nie włšczałem, chyba z parę miesięcy.
Play.
Od pierwszych nut zaczęły mi dreszczyki przechodzić po plecach. To jest niewyobrażalne jak to się dzieje, że płyta sprzed 3 lat potrafi takie emocje wywołać.
Nie sšdzę, że BiA, MfN, czy SoS w taki wieczór jak ten potrafiłby mnie tak wprowadzić w klimat.
Dzięki Marek, że napisałe te utwory. I teraz coraz bardziej się przekonuję do tego, że choinka jasna, ten Mark jako tak "działa", że z czasem robi się "lepszy", dostępniejszy, dojrzalszy (mam na myli jego muzykę) od daty wydania albumu. Mianowicie czas, jaki mija od premiery korzystnie oddziałuje na to, jak postrzega się danš płytę.
Polecam!;-)
A teraz wracam do delektowania się ...
Everybody pays, mniam...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"