Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Symmetry Of The Stars
Ostatnio jakoœ trafiłem na stronę Davida i przy okazji posłuchałem sobie te kilka mp3ek, które mam na komputerze i tak jakoœ się zdziwiłem. To co mam to kilka utworów z Ship Of Dreams i wszystkie sš naprawdę œwietne. Nie chcę tu nikogo urazić, ale melodie sš bardziej captivating niż ostatnio Marka, no i bardziej rockowe to granie ze sporš dozš akustycznej gitary. To co uwielbiam.

Ale nie mam jednego utworu, który słyszałem tylko raz w życiu i pamiętam jak mnie strasznie zachwycił. Włšczyłem kiedyœ radio, akurat Minimax z Davidem był no i leciała właœnie Symetria Gwiazd. Myœlałem, że to Mark prawdę mówišc, nie byłem wtedy jeszcze tak na maksa markowy, a utwór mnie totalnie urzekł. Bardzo to dziwna sytuacja... piosenkę słyszałem już z 3 lata temu, jeden-jedyny raz, a cišgle o niej pamiętam. Wiem, że najlepiej byłoby kupić płytkę, pewnie to kiedyœ zrobię, ale tak sobie dziœ wieczorem pomyœlałem, że może ktoœ z Was ma jakšœ mp3kę na komputerze i mógłby mi podesłać.

To naprawdę prawie mistyczna sytuacja... Oczko ja nawet nie pamiętam jak ten utwór szedł, tylko kawałeczek refrenu i... ciekawy jestem czy dziœ mnie też tak zachwyci. Jeœli ktoœ by miał, to bardzo bym prosił o przesłanie. Będę wdzięczny B)

PS. tomekdarda@gmail.com
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Symmetry Of The Stars - przez Toloth - 04.09.2007, 20:35
Symmetry Of The Stars - przez MARTINEZ - 04.09.2007, 20:49
Symmetry Of The Stars - przez Toloth - 04.09.2007, 20:55
Symmetry Of The Stars - przez MARTINEZ - 04.09.2007, 21:37
Symmetry Of The Stars - przez Toloth - 05.09.2007, 07:46
Symmetry Of The Stars - przez MARTINEZ - 05.09.2007, 10:55
Symmetry Of The Stars - przez Toloth - 05.09.2007, 11:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości