24.08.2007, 17:02
Przepraszam Cię Fakungio nie chciałbym wyjć na gocia który w jaki sposób Cię atakuje bo raz że tak nie jest a też Cię proszę aby tak tego nie odbierał
ale wydaje mi się że 'targaja" Tobš za każdym razem inne emocje. Raz się zachwycasz WCGW raz proponujesz 5 piwek i też będzie cudnie wspominasz też co o tańcu erotycznym :wacko: O co chodzi w ogóle? Teraz za nie jeste do końca zachwycony... I jak gdyby nigdy nic podajesz przykład Baloney Again :blink: To Mark liryczny i pewnie przykłady można mnożyć ale akurat bardzo mnie ciekawi dlaczego wybrałe Baloney Again dla przykładu?
Byłem na wszystkich koncertach MK w Polsce i dodatkowo w Hamburgu z EH i co jak co ale nikt do tej pory nie narzekał na brak kontaktu MK z publicznosciš. A z drugiej strony artysta nie jest po to aby rozmawial z publicznocia i wychwalał jš jaka jest wspaniała i najlepsza. Muzyka jest najważniejsza i ona powinna wystarczyć. Jeli Ty lepiej wiesz że 'skończył mu sie pomysł na siebie' to gratuluje intuicji
ale wydaje mi się że 'targaja" Tobš za każdym razem inne emocje. Raz się zachwycasz WCGW raz proponujesz 5 piwek i też będzie cudnie wspominasz też co o tańcu erotycznym :wacko: O co chodzi w ogóle? Teraz za nie jeste do końca zachwycony... I jak gdyby nigdy nic podajesz przykład Baloney Again :blink: To Mark liryczny i pewnie przykłady można mnożyć ale akurat bardzo mnie ciekawi dlaczego wybrałe Baloney Again dla przykładu?Byłem na wszystkich koncertach MK w Polsce i dodatkowo w Hamburgu z EH i co jak co ale nikt do tej pory nie narzekał na brak kontaktu MK z publicznosciš. A z drugiej strony artysta nie jest po to aby rozmawial z publicznocia i wychwalał jš jaka jest wspaniała i najlepsza. Muzyka jest najważniejsza i ona powinna wystarczyć. Jeli Ty lepiej wiesz że 'skończył mu sie pomysł na siebie' to gratuluje intuicji
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day