09.08.2007, 16:52
Nie zgadzam się z Tobš Patique
Owszem po roku 1982 Mark zamknšł pewien etap swojej twórczoci aby trzy lata póniej objawić się wiatu najcudowniejszš płytš Brothers In Arms. Oczywicie dla mnie
Poprzednia Love Over Gold jest bez zarzutu i pod każdym względem kapitalna. Chyba nawet wiem dlaczego Love Over Gold cenisz najbardziej. Jest po prostu najbardziej progresywna a Mark zresztš mówił to sam nigdy nie przepadał za długimi kawałkami. Telegraph Road nawet nazwał "cholernie długim kawałkiem"
Jednak jak dla mnie z płytš BIA zawsze powracajš niezwykłe wspomnienia i nic nie zastšpi obiektywnego spojrzenia na ten album
Okres drugiej połowy lat 80 nie był wcale mniej udany, był po prostu inny Patique. Nie zapominaj że to włanie wtedy DS osišgnęli sam szczyt. Okršżyli cały wiat wypełniajšc stadiony do ostatniego miejsca. Zauważyłem że słowo komercja odmieniane na różne sposoby nie przechodzi Ci przez usta Patique
A nawet jeli jest to komercja, nie bójmy się jej. Komercja podana na najwyższym poziomie. Trzeba by sie było zastanowić czym w zasadzie jest komercja i co właciwie oznacza? Termin wymylony przez dziennikarzy muzycznych aby łatwiej się szufladkowało i dzieliło? Komercja istniała od zawsze czy teraz częciej posługujemy się tym okreleniem?
O BIA jaki czas temu http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...=1211&st=0
ps. jeli mówisz o drugim rozdzale DS to chyba nie masz na myli tylko płyty BIA a również i następna on every street a ona jest wybitnie komercyjna
Owszem po roku 1982 Mark zamknšł pewien etap swojej twórczoci aby trzy lata póniej objawić się wiatu najcudowniejszš płytš Brothers In Arms. Oczywicie dla mnie
Poprzednia Love Over Gold jest bez zarzutu i pod każdym względem kapitalna. Chyba nawet wiem dlaczego Love Over Gold cenisz najbardziej. Jest po prostu najbardziej progresywna a Mark zresztš mówił to sam nigdy nie przepadał za długimi kawałkami. Telegraph Road nawet nazwał "cholernie długim kawałkiem"
Jednak jak dla mnie z płytš BIA zawsze powracajš niezwykłe wspomnienia i nic nie zastšpi obiektywnego spojrzenia na ten album
Okres drugiej połowy lat 80 nie był wcale mniej udany, był po prostu inny Patique. Nie zapominaj że to włanie wtedy DS osišgnęli sam szczyt. Okršżyli cały wiat wypełniajšc stadiony do ostatniego miejsca. Zauważyłem że słowo komercja odmieniane na różne sposoby nie przechodzi Ci przez usta Patique
A nawet jeli jest to komercja, nie bójmy się jej. Komercja podana na najwyższym poziomie. Trzeba by sie było zastanowić czym w zasadzie jest komercja i co właciwie oznacza? Termin wymylony przez dziennikarzy muzycznych aby łatwiej się szufladkowało i dzieliło? Komercja istniała od zawsze czy teraz częciej posługujemy się tym okreleniem?O BIA jaki czas temu http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...=1211&st=0
ps. jeli mówisz o drugim rozdzale DS to chyba nie masz na myli tylko płyty BIA a również i następna on every street a ona jest wybitnie komercyjna
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day