17.07.2007, 18:59
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 9 2007, 05:28 PMCiesze sie ze sobie to wyjasnilismy. Ty lubisz Roda Stewarta - ja nie. End of Story. A pana RS zdyskwalifikowalem nie dlatego ze nagral piosenke ze slowem "sexy" w tytule ale dlatego ze kawalek o ktorym mowa jest (dla mnie zaznaczam) dyskotekowa tandeta. Po prostu RS nie cenie jako wybitnego artysty i tyle. Takie bylo przeslanie mojego wpisu.
Patique inaczej jak 'głosu subiektywnego' Twojej opinni nie odczytałem. W końcu to Ty napisałe i tylko jest to Twoja opinia subiektywna. Na szczęcie. Ja nic innego nie czynie. A że jest to forum gdzie wymieniamy sie różnymi opiniami dlatego pozwoliłem sie nie zgodzić z Twojš. Chciałem tylko zwrócić uwagę że takim sposobem mylenia dochodzimy do jakiej paranoi. Przepraszam za może zbyt mocne słowo no ale jesli słowo 'sexy' dyskwalifikuje artystę no to lista jest nieskończenie długa. Takie mam skojarzenia po Twoim wpisie. Ja też nie jestem żadnš wyroczniš muzycznš i żeby było ciekawiej też nie znam całej dyskografii RS ale wiem, że wspomniany artysta napisał wiele wspaniałych piosenek. Zresztš twórczoć Roda Stewarta to nie tylko rozdział solowy ale również mnóstwo płyt z zespołem The Faces.
PS. Wcale sie nie obrazilem ;-)