25.05.2005, 02:26
Jak czytam te posty opisujące koncert to łezki podchodzą. Cudownie było. Jest już grubo po konercie a ja jeszcze nim zyje. Logo w komórce to zdjęcie folderu knopfler.pl stałem z 2 metry za. Miłem sytuację w spodku troche śmieszną, bo o godzinie około 19:00 zapoznałem trójkę ludzi i zaczęliśmy rozmawiać na temat wiadomy. Po pięciu minutach jeden z tych kolegów zaczyna ostro panikować, ze nie ma ludzi i są puste miejsca a na płycie jest jeszcze miejsca,ze mozna się połozyć. 10 minut później facet ze łzami w oczach i trzęsacymi sie rękami zwraca sie do mnie drżącym głosem mówi "Jessssu, ale wstyd, jak mało ludzi". Widzę,ze koleś jest przejety przynajmniej tak jakby zobaczył u siebie w drzwiach komornika. Mówię " stary wyluzuj, to jest za duze wydarzenie,zeby była lipa.Uspokuj się to nie Natalka Kukulska z Piaskiem". To był mój piąty koncert w Spodku i zawsze 10 minut przed planowym rozpoczęciem koncetru ludzie sie jeszcze zbierali, dlatego byłem w miare spokojny. Gość nie dał zawygraną i nadal się telepał i pytał wszystkich ludzi wokół dalczego są jeszcze puste miejsca. "Zaufaj mi stary- nie będzie padaczki" - chociaz nie byłem do końca pewien patrząc na pana, którego zaraz prawdopodobnie będę reanimował
.A nawet jak będzie to masz mieć to gdzieś, bo przyjechałeś na Marka a nie liczyć ludzi. W momencie kiedy zaczął się koncert spojrzałem na gościa i pokazałem mu palcem miejsca siedzące. Obrócił głowę z miną lekko drętwą, ale spowrotem miał wielkiego banana na twarzy jak zobaczył tłumy. Przecisną sie przez pare osób i krzyczy do mnie "zobacz ile ludzi chłopie!!!!". Uśmiałem sie bardzo. Niektórzy ludzi są zajebiści. I fajnie,ze są. Pozdrawiam wszystkie postacie. KLIMAT.
.A nawet jak będzie to masz mieć to gdzieś, bo przyjechałeś na Marka a nie liczyć ludzi. W momencie kiedy zaczął się koncert spojrzałem na gościa i pokazałem mu palcem miejsca siedzące. Obrócił głowę z miną lekko drętwą, ale spowrotem miał wielkiego banana na twarzy jak zobaczył tłumy. Przecisną sie przez pare osób i krzyczy do mnie "zobacz ile ludzi chłopie!!!!". Uśmiałem sie bardzo. Niektórzy ludzi są zajebiści. I fajnie,ze są. Pozdrawiam wszystkie postacie. KLIMAT.