07.07.2007, 23:33
Jeli o mnie chodzi to może 13 sierpnia? To z kolei moje urodziny, już 20te więc czemu nie
Ale oczywicie kiedy będzie - przybywam!
Wczoraj chciałem zorientować się jak wyglšdało by wynajęcie Ucha w Gdyni, ale po rozmowie z gociem stwierdziłem, że Daily Blues będzie o niebo! lepszy...
Kwota 700 zł jako podstawa to chyba przegięcie, prawda? Sala pomieci 200-300 osób więc nasza 15tka wyglšdałaby tam raczej rednio...
) Może innym razem.
W tym wypadku podpisuję się pod Daily, data - jestem za większociš ze wskazaniem na terminy bliższe 12.08, żeby coroczna tradycja przetrwała, a już sama data niech symbolizuje faktyczny dzień urodzin Marka...
! Jambore, jestem bliżej - jak co to daj mi znać ( 503-122-432 ) będę działał !
Ale oczywicie kiedy będzie - przybywam! Wczoraj chciałem zorientować się jak wyglšdało by wynajęcie Ucha w Gdyni, ale po rozmowie z gociem stwierdziłem, że Daily Blues będzie o niebo! lepszy...
Kwota 700 zł jako podstawa to chyba przegięcie, prawda? Sala pomieci 200-300 osób więc nasza 15tka wyglšdałaby tam raczej rednio...
) Może innym razem. W tym wypadku podpisuję się pod Daily, data - jestem za większociš ze wskazaniem na terminy bliższe 12.08, żeby coroczna tradycja przetrwała, a już sama data niech symbolizuje faktyczny dzień urodzin Marka...
! Jambore, jestem bliżej - jak co to daj mi znać ( 503-122-432 ) będę działał !
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>