29.06.2007, 20:23
A ja pomylałam sobie że Wam przedstawię pana, który nauczył mnie kochać muzykę Marka.
Tacie na imię Radek
Lat ma trochę ponad 40, Marka słucha od 1978. Uwielbia So far away,Tunnel of love i Romeo and Juliet. Z zapałem ledzi ze mnš "Skazanego na mierć" i filmy wojenne. Grał kiedy na gitarze, prowadzi skup owoców i warzyw, a w wolnych chwilach siada ze mnš w pokoju i zachwyca się muzykš, zwykle muzykš Marka. Wozi mnie na przeróżne koncerty [Lady Pank, Dżem, Wilki], i obiecał, że jak Mark przyjedzie do Polski to jak nie pojedziemy to pójdziemy na piechotę
Mamy podobne gusta, i układy między nami sš trochę kumpelskie. Po pobycie w szpitalu poznałam tatę z jeszcze lepszej strony.
Tata z zapałem gra w Kulki, Pasjansa i Smash up Derby i szuka różnych rzeczy w Googlach. Słucha jeszcze Queen'u, trochę Scorpionsów, Smokie'ów i Shadowsów.
Oprócz mnie ma jeszcze jednš córę [tak mówi
]
Mówi że nade wszystko kocha mnie, mamę, siostrę...i Marka.
I mówi, żebym Was pozdrowila
Tacie na imię Radek
Lat ma trochę ponad 40, Marka słucha od 1978. Uwielbia So far away,Tunnel of love i Romeo and Juliet. Z zapałem ledzi ze mnš "Skazanego na mierć" i filmy wojenne. Grał kiedy na gitarze, prowadzi skup owoców i warzyw, a w wolnych chwilach siada ze mnš w pokoju i zachwyca się muzykš, zwykle muzykš Marka. Wozi mnie na przeróżne koncerty [Lady Pank, Dżem, Wilki], i obiecał, że jak Mark przyjedzie do Polski to jak nie pojedziemy to pójdziemy na piechotę
Mamy podobne gusta, i układy między nami sš trochę kumpelskie. Po pobycie w szpitalu poznałam tatę z jeszcze lepszej strony.Tata z zapałem gra w Kulki, Pasjansa i Smash up Derby i szuka różnych rzeczy w Googlach. Słucha jeszcze Queen'u, trochę Scorpionsów, Smokie'ów i Shadowsów.
Oprócz mnie ma jeszcze jednš córę [tak mówi
]Mówi że nade wszystko kocha mnie, mamę, siostrę...i Marka.
I mówi, żebym Was pozdrowila
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us