23.06.2007, 00:12
Cytat:Originally posted by macsa@Jun 22 2007, 04:51 PMOtóż to, ostatnio tam włanie szukałem tego tematu i nie znalazłem. No i nie dowiedziałem się, że Raingod i Andrzej będš na Genesis.
Robercie - jest czarno na białym zupełnie inny dział forum powięcony innym koncertom i innym wykonawcom:
http://www.forum.knopfler.pl/index.php?act=idx
Tylko po co, jeli i tak wszyscy piszš w wštku głównym...
Z Robertem i Eveldš także nie udało się w końcu spotkać, ale koncert był faktycznie wart uwagi...
Stalimy 2 m od sceny, Phil tryskał radociš, szkoda tylko, że z tak bliskiej odległoci nie dało sie nacieszyć efektami, które zespół dla nas przygotował.
Muszę się podzielić pozytywnym odczuciem - publicznoć, przynajmniej wokół nas była wzorem publicznoci (może to przez ten deszcz). Stalimy w niezłym cisku i w deszczu od ok. 17.00 do 20.45 i wszyscy bardzo dobrze się bawili, żadnych scysji, tylko wzajemna uprzejmoć... to miłe. -_-
No a potem podróż do domu - długa i w większoci w deszczu, ale za to z Trójkš i P. Kaczkowskim wspominajšcym ze słuchaczami dopiero co zakończony koncert.
Kilka godzin snu i dalej w drogę - do Słubic, ale nie do Andrzeja i to już inna historia...
p.s. Andrzej - ostatnio czasem bywam w Twojej miecinie, miej oczy szeroko otwarte!!
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”