14.06.2007, 17:28
I ja jestem rad, że ponownie dane mi było aktywnie uczestniczyć w Audycji Robsona. To zawsze ogromna frajda i zaszczyt
.
Dla wszystkich, którzy słuchali - należy się małe sprostowanie dotyczšce stoczni Swan Hunter. W audycji wspomniałem, że to mała stocznia i niewiadomo właciwie dlaczego Mark wraz z grupš The Notting Hillbillies zdecydował się zagrać koncert charytatywny dla nich. Otóż okazuje się, że Swan Hunter to ogromne przedsiębiorstwo brytyjskie z siedzibš w Newcastle, które we wczesnych latach 90-tych przechodziło kryzys, grożšcy zwolnieniem ogromnej iloci pracowników. Uratować je mogło tylko spłacenie długu i poproszono o pomoc m.in. miejscowych artystów. Mark jako rodzimy Geordie zgodził się wzišć udział w specjalnym koncercie, z którego dochód przeznaczono na ratowanie stoczni Swan Hunter. Stšd mamy znakomity bootleg o tym tytule.
To tyle w ramach sprostowania
.
.Dla wszystkich, którzy słuchali - należy się małe sprostowanie dotyczšce stoczni Swan Hunter. W audycji wspomniałem, że to mała stocznia i niewiadomo właciwie dlaczego Mark wraz z grupš The Notting Hillbillies zdecydował się zagrać koncert charytatywny dla nich. Otóż okazuje się, że Swan Hunter to ogromne przedsiębiorstwo brytyjskie z siedzibš w Newcastle, które we wczesnych latach 90-tych przechodziło kryzys, grożšcy zwolnieniem ogromnej iloci pracowników. Uratować je mogło tylko spłacenie długu i poproszono o pomoc m.in. miejscowych artystów. Mark jako rodzimy Geordie zgodził się wzišć udział w specjalnym koncercie, z którego dochód przeznaczono na ratowanie stoczni Swan Hunter. Stšd mamy znakomity bootleg o tym tytule.
To tyle w ramach sprostowania
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...