31.05.2007, 18:16
Tak jest, wszystko zakończone!
Muszę powiedzieć, że tym razem jestem trochę rozczarowany dziennikiem Guy'a. Mało komentarzy, mało zdjęć, dużo sprzętów które niewiele co mówiš przeciętnemu słuchaczowi jak ja... Pewnie koncepcja internetowych dzienników trochę mu się już znudziła. Ale doć narzekania, dobrze, że w ogóle co tam chciał nam pokazać
. Chwała mu za to.
Najbardziej ekscytujšca informacja to fakt, że trasa promocyjna rozpocznie się już 3 czerwca na festiwalu Hay on Wye, w Walii. Zapewne już tam szczęliwi uczestnicy usłyszš po raz pierwszy nowy materiał!
Muszę powiedzieć, że tym razem jestem trochę rozczarowany dziennikiem Guy'a. Mało komentarzy, mało zdjęć, dużo sprzętów które niewiele co mówiš przeciętnemu słuchaczowi jak ja... Pewnie koncepcja internetowych dzienników trochę mu się już znudziła. Ale doć narzekania, dobrze, że w ogóle co tam chciał nam pokazać
. Chwała mu za to.Najbardziej ekscytujšca informacja to fakt, że trasa promocyjna rozpocznie się już 3 czerwca na festiwalu Hay on Wye, w Walii. Zapewne już tam szczęliwi uczestnicy usłyszš po raz pierwszy nowy materiał!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...