23.05.2005, 14:40
Cytat:Originally posted by pawel+May 22 2005, 11:48 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pawel @ May 22 2005, 11:48 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@May 20 2005, 08:16 PMKiedyś pisałem o audycji w Trojce w sobotnie poranki która kończyła się motywem z "Tunnel of love" - to musiała być TA audycja. Robson dzięki...
sobotnie poranki w Trójce prowadzone przez największego Sułtana wśrod prezenterów w tym kraju- Leszka Adamczyka
Beithe - pięknia jest twoja historia, opowiedz coś jeszcze... [/b][/quote]
Odszukałem juz trochę przykurzone kasety i ta aud. nazywała się KLUB SYMPATYKÓW POGODNYH NOCY MARKA KNOPFLERA. Tak więc Beithe wszystko się zgadza to było nocami teraz też to sobie przypominam. Ale potem Leszek Adamczyk miał sobotnie poranki i umiejscowił te audycję o godz. 8.30 (kiedyś obudził mnie "You And Your Friend" z On The Night i do dziś nie potrafię słuchać tego fragmentu o innej porze)
Jednak zmieniła się nazwa tego klubu- muszę jeszcze poszukać bo nie pamietam dokładnie a byla dluższa, wiązała sie z nazwa nszego krajy tzn. było slowo Rzeczpospolita
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day