16.05.2007, 19:47
Aniu nie masz się czym przejmować. Do pewnej muzyki trzeba dojrzeć
. Ja dorastałem do Knopfler'a 5 lat. Tato, kiedy miałem 12 lat przyniósł płytke Dire Straits. Mówiłem wtedy co za badziewie i w ogóle bez sensu. Teraz majšc 17 lat czuję się, że ta muzyka do mnie dotarła. Trzeba wyrobić sobie pewien smak muzyczny. Moi koledzy też nie znajš Marka, a kiedy im puciłem Sułtanów to powiedzieli "jakie głupie jakie country". To mnie wzięło po prostu i pytam co tu jest le zagrane. Odpowied padła "nie wiem ale głupie, nie mieli ochoty nawet wysłuchać do końca. Podziwiam wielu muzyków. Różni ludzie majš różne gusta, ale nie można powiedzieć, że co jest złe czy dobre.
Aniu masz gg, to możemy chętnie pogadać. Moje to 6500055
. Ja dorastałem do Knopfler'a 5 lat. Tato, kiedy miałem 12 lat przyniósł płytke Dire Straits. Mówiłem wtedy co za badziewie i w ogóle bez sensu. Teraz majšc 17 lat czuję się, że ta muzyka do mnie dotarła. Trzeba wyrobić sobie pewien smak muzyczny. Moi koledzy też nie znajš Marka, a kiedy im puciłem Sułtanów to powiedzieli "jakie głupie jakie country". To mnie wzięło po prostu i pytam co tu jest le zagrane. Odpowied padła "nie wiem ale głupie, nie mieli ochoty nawet wysłuchać do końca. Podziwiam wielu muzyków. Różni ludzie majš różne gusta, ale nie można powiedzieć, że co jest złe czy dobre. Aniu masz gg, to możemy chętnie pogadać. Moje to 6500055