09.05.2007, 22:11
Cytat:Originally posted by Robson@May 9 2007, 08:12 PM
Super! Czyli pierwsze cztery płyty DS dla Ciebie nie istniejš...Oto czego dowiedzielimy się na NAJWIEKSZYM FORUM MARKA KNOPFLERA W POLSCE
Zasłona milczenia...
oj Robert, Robert ... a czy ja jestem najwieksza fanka na tym forum
z tego, co pamietam nigdy sie za taka nie podawalam
autorytet tez ze mnie marny
wiec moja osobista opinia, co do tego, ze dIRE sTRAITS jest dla mnie zespolem, a nie jedynie, czy jak to ujela Ania 'przede wszystkim' Markiem radzilabym traktowac jako jeden z wielu glosow w dyskusji, a nie jako glos wiodacy
slowem nie odstraszalabym czytelnikow NAJWIEKSZEGO FORUM MARKA KNOPFLERA W POLSCE
moimi postami 
co sie zas tyczy 'twojej zaslony milczenia' -_-
Robert- na twoje pytanie o moich wyobrazeniach zespolu bez Johna moja odpowiedz nie padla w kontekscie, ze bez niego zespol nie istnial wczesniej!!! gdzies ty to wyczytal? w ktorej z warstw? nic takiego nie napisalam. no w kazdym razie nie szlo mi o to, ze bez Johna to ani rusz. jesli tak to zabrzmialo- to wprowadzilam czytelnika w blad. przepraszam. wiecej skrotow myslowych obiecuje nie uzywac.
w swojej odpowiedzi napisalam, ze nie wyobrazam sobie dIRE sTRAITS bez Johna czy Guy'a bo chcialam po prostu powiedziec, ze zapadli w mojej pamieci na tyle mocno, zywo ze az na rowni z Markiem, ktory jako pierwszy i jedyny zapadl w pamieci wszystkim (z mniejszym czy wiekszym skutkiem- pije do swoich wspolokatorow i Ani M domownikow czy znajomych).
czy w stwierdzeniu, ze 'nie wyobrazam sobie dIRE sTRAITS bez Johna
' odczytujesz takze prawde o tym, ze w sytuacji, gdy Johna brak uwazam, iz plyty Marka nagrane solo nie istnieja ??? :o o zgrozo!!! wowczas pograzam NAWIEKSZE FORUM MARKA KNOPFLERA W POLSCE jeszcze bardziej

nie widze wiec powodow, dla ktorych mojego posta traktujesz pejoratywnie jako 'wielkie odkrycie' po ktorym nic tylko 'zaslona milczenia'.
anius- pisalam, ze oni nazwe zespolu potrafia podac, ale nie radza sobie z podaniem nazwiska zadnego z grajacych w nim muzykow. po prostu sa tacy, ktorzy sluchajac muzyki nie znaja tytulu piosenki czy historii jej powstania. znaja nazwe zespolu i to im do szczescia wystarczy
muzyka sama w sobie. bez nazw i nazwisk. to tylko na takim pozytywnie zakreconym forumowie jak knopflerowo ludzie dyskutuja: a jak?, a z kim?, a kiedy?, a gdzie?, a dlaczego?, a czy jeszcze kiedys?
a kiedy wiecej?,
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids