09.05.2007, 18:38
Nie martw się Anrom... Mi zupełnie obce sš Viper, ARD, Dj C-Boll, P.Diddy, Sum 41, DJ Beattracks
Choć ARD to zespól mojego sšsiada
wiec nie powinien być mi obcy 
Ale ja ze swojej stron z tych zespołów poleciłabym Ci Comę (dobry rock!
, Verba to pop z domieszkami hip-hopu, ale w sumie majš ładne piosenki, Holly Dolly to następczyni Crazy Froga, tylko się pomiać można przy tym
, Panna Nelly F. ma ostatnio sympatyczne piosenki. A Scorpionsi, to chyba nie muszę o nich mówić. 
Macsa: Napisałe:Konkludujšc - pierwszym wzorem dla młodego człowieka sš rodzice i najbliższe otoczenie. A skšd rodzice majš mieć czas na edukację muzycznš swoich dzieci ( czy jakškolwiek ) jeli w tych czasach liczy się tylko pogoń za pienišdzem.... Zgoda, masz rację. Tylko jako moi rodzice znaleli w czasie wycigu szczurów chwilkę aby wyedukować mnie muzycznie i w każdy inny możliwy sposób
Czyli wszystko można, trzeba tylko chcieć
Choć ARD to zespól mojego sšsiada
wiec nie powinien być mi obcy 
Ale ja ze swojej stron z tych zespołów poleciłabym Ci Comę (dobry rock!
, Verba to pop z domieszkami hip-hopu, ale w sumie majš ładne piosenki, Holly Dolly to następczyni Crazy Froga, tylko się pomiać można przy tym
, Panna Nelly F. ma ostatnio sympatyczne piosenki. A Scorpionsi, to chyba nie muszę o nich mówić. 
Macsa: Napisałe:Konkludujšc - pierwszym wzorem dla młodego człowieka sš rodzice i najbliższe otoczenie. A skšd rodzice majš mieć czas na edukację muzycznš swoich dzieci ( czy jakškolwiek ) jeli w tych czasach liczy się tylko pogoń za pienišdzem.... Zgoda, masz rację. Tylko jako moi rodzice znaleli w czasie wycigu szczurów chwilkę aby wyedukować mnie muzycznie i w każdy inny możliwy sposób
Czyli wszystko można, trzeba tylko chcieć
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us