09.05.2007, 16:32
Cytat: z czystej ciekawosci- sluchasz Imogen w calosci czy tylko tego diamentu smile.gif ?
Aniu - dopiero zaczynam zgłębiać twórczoć Imogen - ten diamencik jest poczštkiem znajomoci...Ale zapowiada się obiecujšco
Cytat: Naprawdę nie chcielibycie zobaczyć DS na żywo???
A ja bym nie chciał w takim towarzystwie - wybaczcie...Wolę włšczyć sobie Bazyleę na DVD...Dla mnie Mark to Dire Straits więc nie tęsknię zbytnio za "reformacjš".
Cytat:Co to takiego "Markowe" towarzystwo Maćku?
Piszšc "markowe" miałem na myli artystów o podobnym do Pana Marka pokroju, stylu muzycznym i wieku...Dla przykładu - Eric Clapton, David Gilmour czy Peter Gabriel, ależ by to było wydarzenie zobaczyć ich razem na scenie...Taka powtórka z Live Aid czy Knebworth, pomarzyć ludzka rzecz.
Cytat:Co innego udział MK np. w polskiej edycji programu Idol do którego na szczęcie nie doszło smile.gif
No nie !! Toż to był by horror !! Pomylcie kto z szanownych widzów Idola chciałby oglšdać takiego "starego piernika" jak Pan Marek, czy wiedzieli by w ogóle kim on jest ? Wierzę głęboko w mšdroć oraz wyczucie Pana Marka i pię spokojnie wiedzšc ,że nie wystšpi w Idolu, BigBrothe'rze czy innym Barze.

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)