09.05.2007, 10:39
Cytat:Originally posted by macsa@May 9 2007, 09:46 AMno widzisz macsa- chodzilo mi o to, ze przy takiego typu imprezach takie zestawienia sa nieuniknione. masy robia swoje
Dlatego razi mnie zestawienie tych dwóch zespołów
co do promocji- jak najbardziej masz racje- bo to glownie na niej opierala sie ich slawa.
ale co do autorstwa tekstu nie wydaje mi sie, zeby jego brak mial az tak wielka role na ich 'przebrzmienie'. przeciez nawet wielcy spiewaja nie swoje teksty i swietnie im to idzie, a bynajmniej nie ujmuje wielkosci
slowem jesli o mnie chodzi- to nie na tej podstawie skreslam 'Spice Girls'. znowu masz racje nie ma sensu powrownywac 'Spice Girls' do 'Dire Straits' ale popularnoscia grzeszyly oba stad podalam to kryterium jako jedno z glownych, ktorym moim zdaniem kierowali sie organizatorzy tej imprezy. ot, co!
no bo jak inaczej logicznie wytlumaczyc chec ponownego polaczenia obu zespolow. wierz mi- na realiach brytyjskich znam sie pewnie tak samo jak i ty- niewiele, ale 'gazety' do dzis szaleja na punkcie 'spice-etek'. stad pewnie zaproszenie na ta impreze. powiem wiecej dam sobie glowe uciac, ze jesli doszloby do tego zaspiewalyby ta piosenke, w ktorej bylo cos a la 'mama I love u, mama I care'. w koncu do image'u Diany pasuje jak ulal 
teraz pewnie myslisz, ze jestem ich fanka
<_< po prostu dzieje sie na swiecie tak, ze ludzie sluchaja roznych bzdur- masowo- niestety...ubolewam nad tym na rowni z toba
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids