06.04.2007, 16:57
Rozmawialimy już o tym, jak ukazała się ta składanka, że sš tam fragmenty które się troszeczkę różniš od albumowych wersji, lecz nie sš to szczegóły na tyle istotne aby skusiły mnnie do jej zakupu
. Dla mnie atrakcjš jest np. wersja demo Where Do You Think You're Going z pierwszej kompilacji, która jest wyranie inna od albumowej.
Zgadzam się natomiast co do takich perełek jak wersja meksykańska singla What It Is - wzbogacona o dodatkowš zwrotkę jest kšskiem na dwyraz smakowitym, jednak dobre mp3 mnie zadowala. Nie chcę się wgłębiać w techniczne szczegóły kompresji dwięku, ale na moje ucho dobrej jakoci mp3 nie różni się wiele od oryginału. Powtarzam, dobrej jakoci mp3 - bo wiem, że z tym też może być różnie i ja też nie lubię tych ochłapów, które można cišgnšć czasem z netu.
. Dla mnie atrakcjš jest np. wersja demo Where Do You Think You're Going z pierwszej kompilacji, która jest wyranie inna od albumowej.Zgadzam się natomiast co do takich perełek jak wersja meksykańska singla What It Is - wzbogacona o dodatkowš zwrotkę jest kšskiem na dwyraz smakowitym, jednak dobre mp3 mnie zadowala. Nie chcę się wgłębiać w techniczne szczegóły kompresji dwięku, ale na moje ucho dobrej jakoci mp3 nie różni się wiele od oryginału. Powtarzam, dobrej jakoci mp3 - bo wiem, że z tym też może być różnie i ja też nie lubię tych ochłapów, które można cišgnšć czasem z netu.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...