06.04.2007, 11:08
Cytat:Originally posted by Robson Apr 4 2007+ 02:36 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson Apr 4 2007 @ 02:36 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Pamiętam jak przed laty w sobotni poranek tę wersję odtworzył Sułtan Leszek Adamczyk i ja oczywicie jš sobie wtedy zarejestrowałem. Jak to było? Klub Sympatyków Marka Knopflera...Kurcze nie pamištamGdzie to mam zapisane w domu. Ale to były piękne sobotnie poranki. Bodajże 8.30 się zaczynało. Bardzo brakuję mi Leszka Adamczyka w Trójce. (czy Kto wiec gdzie On teraz pracuje?)
Tyle zmieniajš a Sułtana niech lepiej przywrócš[/b]
<!--QuoteBegin-kooba @ Apr 5 2007@ 03:23 AM
W audycji, którš wspominasz Roberto, pierwszy raz usłyszałem Your Own Sweet Way i pamiętam jak to byłem pewien, że oni tam piewajš w refrenie: " You go your home sweet, home sweet, Wayne"
Jakież było moje zdziwienie gdy po kilku latach odkryłem jak to leci naprawdę, i że żaden Wayne nie miał z tym utworem do czynienia 
To były czasy... Te Sułatńskie Poranki to była moja jedyna motywacja, by wczeniej podnieć się w wyrka w sobotę
. Wiele z nich również nagrywałem na kasety, które teraz gdzies się pewnie kurzš.[/quote]Kurczę... ale ja Wam zazdroszczę. Aż takich wspmnień to ja nie mam. Ma za to moj tata i bardzo lubię słuchać takich rzeczy. Takie wspomnienia mam z innym zespołem.... Niestety. Nie z Markiem
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss