02.04.2007, 02:51
Wibrafon kojarzy mi się niezmiennie z końcówkš Love Over Gold w wykonaniu Mike'a Mainieri
Doskonałe wykonanie... Bardzo interesujšcy dwięk ma ten instrument. No a przecież na tym albumie był jeszcze ten słynny dialog gitary akustycznej i wibrafonu w Prywatnych Dochodzeniach...
Czy kojarzycie jaki moment w póniejszej karierze MK, kiedy wykorzystano ten instrument w taki pierwszo-planowy sposób jak na Love Over Gold?
PS. Ania M. - ta nowoć u Guy'a to konkurs
. On się lubuje w tego typu konkursach na najlepszy podpis pod zdjęcie. Kilka razy brałem udział ale widocznie moje poczucie humoru nie do końca odpowiadało Jury
.
Doskonałe wykonanie... Bardzo interesujšcy dwięk ma ten instrument. No a przecież na tym albumie był jeszcze ten słynny dialog gitary akustycznej i wibrafonu w Prywatnych Dochodzeniach... Czy kojarzycie jaki moment w póniejszej karierze MK, kiedy wykorzystano ten instrument w taki pierwszo-planowy sposób jak na Love Over Gold?
PS. Ania M. - ta nowoć u Guy'a to konkurs
. On się lubuje w tego typu konkursach na najlepszy podpis pod zdjęcie. Kilka razy brałem udział ale widocznie moje poczucie humoru nie do końca odpowiadało Jury
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...