31.03.2007, 15:32
A gdzie Ty to czytała Ania? Dobry blues nie jest zły
Ja jednak nie chciałbym aby to był wyłšcznie blues. Mam nadzieję, że Mark zaproponuję nam bardzo kolorowš mozaikę na swojej nowej płycie i Jego słowa nie sš bez znaczenia:
Uwielbiam muzyke celtyckš i blues. Zawsze twierdziłem że moja wizja raju to miejsce gdzie rzeka Tyne łšczy się z deltš Mississippi, gdzie folk łšczy sie z bluesem. Mam to chyba we krwi. Szczerze mówišc nie wiem w jaki sposób muzyka celtycka trafiła do mojego serca. Prawdopodobnie było to jeszcze w czasach kiedy raczkowałem po dywanie.
Zawsze kiedy jest ten czas oczekiwania na nowš płytę MK myle o tych słowach i one bardzo często powracajš. Dla mnie esencja
Ja jednak nie chciałbym aby to był wyłšcznie blues. Mam nadzieję, że Mark zaproponuję nam bardzo kolorowš mozaikę na swojej nowej płycie i Jego słowa nie sš bez znaczenia:Uwielbiam muzyke celtyckš i blues. Zawsze twierdziłem że moja wizja raju to miejsce gdzie rzeka Tyne łšczy się z deltš Mississippi, gdzie folk łšczy sie z bluesem. Mam to chyba we krwi. Szczerze mówišc nie wiem w jaki sposób muzyka celtycka trafiła do mojego serca. Prawdopodobnie było to jeszcze w czasach kiedy raczkowałem po dywanie.
Zawsze kiedy jest ten czas oczekiwania na nowš płytę MK myle o tych słowach i one bardzo często powracajš. Dla mnie esencja
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day