17.03.2007, 15:51
Cytat:Originally posted by MARTINEZ@May 10 2005, 09:51 AMJa nie jestem dzieciakiem tzn jestem ale sie nie czuje
Zaczelo sie w podstawowceod teledysku walk of live - dla takiego dzieciaka rozwalajacy sie rugbisci bylo bardzo smieszne no i muzyka calkiem calkiem...
i moi rodzice tez nie hehe ale do dzis sie smiejemy jak ogladamy ten teledysk 
Tutaj napisalam o On Every Street i Boom like that, ale nie... Private Investigations bylo przed OES i choc ostatnio wymiekam slyszac "5.15 AM" to PI bedzie na wieki wiekow amen moja ukochana piosenka Marka.
A to wszystko dzieki tacie i wujkowi. Tak sobie mysle, jak moglsm kiedys tego nie lubiec i na dzwiek MFN np., wychodzic z pokoju ? No coz...
Ale teraz.... co tu duzo ukrywac. Pokochalam te gitare, pokochalam te piosenki, pokochalam te muzyke i na swoj sposob tego faceta ktory sprawil ze moje zainteresowanie muzyczne poszlo w jeszcze jedna strone. I nie wyobrazam sobie dnia bez DS lub solowych piosenek MK.
Od kilku dni Marek znow u mnie w domu, po kilkumiesiecznej przerwie.
A serducho sie cieszy!
Wczoraj 2 godziny siedzielismy z tata i chlopakiem mojej siostry, ogladajac teledyski Marka. Siostra i mama troche sie denerwowaly, choc mama jest bardzie na + co do Marka.
Najwieksze marzenie...zeby Mark przyjechal na koncert do Polski.
Jestem wdzieczna tacie ze mnie wprowadzil w swiat Markowy. I dopiero niedawno uswiadomilam sobie, ze jestem mu wdzieczna. Nie zamierzam wyprowadzac sie z tego swiata.
Matko jedyna, co ta muzyka, te piosenki i ten artysta wypawiaja z czlowiekiem.... :wub:
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę

Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka

od teledysku walk of live - dla takiego dzieciaka rozwalajacy sie rugbisci bylo bardzo smieszne no i muzyka calkiem calkiem...