15.03.2007, 16:08
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 9 2007, 06:56 PMCooba , pamietasz jeszcze ten tekst.
A mi się marzy całkowicie konserwatywna płyta w stylu DS. Dużo gitary Marka w starym ,sprawdzonym stylu, który pokochał wiat(.....No!!! - pół wiata).Szalone losówki z totalnym pazurem i te wypieszczone wyszukane znane nam dżwięki - takie magiczne, których jak zawsze twierdzę, nie można znalezc na gryfach naszych gitar. To wszystko podparte w tle - nowoczenie brzmišcymi klawiszami i mnóstwem przeszkadzajek perkusyjnych, skończywszy na sekcji dęciaków.
NO I CO ANDRZEJU MARZY CI SIĘ SUITA KONCERTOWA ALCHEMY TUDZIEŻ DRUGIE BiA????????????????
Mówiono i mówi sie ,że tamta muzyka Marka jest ponadczasowa, zatem warto było by posłuchać jej w tym stuleciu, ale zapewne bardziej przyozdobionš.
Wiem,że Mark by sie już nie powtórzył i płyta była by jeszcze bardziej nowatorska brzmieniowo, z głównym uwzględnieniem pomysłów muzycznych i tekstowych.
Jak sšdzicie, czy Mark ma jeszcze w tym(w swoim) stylu co do powiedzenia, czy uważacie, że w tym zakresie to już wszystko co dał wiatu???????
Wywołałem burzę!!!!!!!!!!
Nie sšdzę - jestem tylko konserwatystš lub jak kto woli konserwatorem(czyt. kustoszem dzieł Marka).
We are the sultans of swing...