13.02.2007, 15:43
Dzięki Michale za info
Serdeczne gratulacje - miałem jednak dobre przeczucie
Zupełnie się z tobš nie zgadzam - poziom przezentowany na płytach jest na pewno porównywalny z Twoim (jeli nie niższy) i jestem przekonany, że nie to przeważyło o braku twojej kompozycji w zestawie...
Zastanawia mnie brak Michała na licie nadesłanych do MiniMax'u płyt - podejrzewam, że było podobnie jak z przesyłkš skierowanš do Robsona. Poczta strajkowała więc paczka przepadła w czeluciach Urzędów Pocztowych - komu by zależało, żeby nie umieszczać w spisie płyt od Majkela mimo, że dotarły... Michale wyli proszę jeszcze raz paczkę do Piotra Kaczkowskiego - jestem przekonany, że tym razem się uda !!
wiertna wiadomoć - może zdażysz przed Markiem - było by cudnie
Robsonie zgadzam się z Toba - czwórka zdecydowanie jest najsłabsza ze wszystkich wydanych do tej pory. Brakuje jej takich koni napędowych jak np. "Sarenka" z MiniMax.pl 3... Większoć utworów nie ma "tego czego" w sobie, mimo ich mocnego charakteru.
Cytat:egzaminy zaliczone - mam dyplom w ręku - dostałem staż,
Serdeczne gratulacje - miałem jednak dobre przeczucie

Cytat:Co do Pana Kaczkowskiego... kwestia jest taka, że wysłałem mu wszystkie swoje płyty. Bez odezwy. Być może poziom nie ten, nie zadowalajšca jakoc nagrania lub mierze za wysoko po prostu...
Zupełnie się z tobš nie zgadzam - poziom przezentowany na płytach jest na pewno porównywalny z Twoim (jeli nie niższy) i jestem przekonany, że nie to przeważyło o braku twojej kompozycji w zestawie...
Cytat:Tak wiem Majkelu ale niestety nie doczekałem się sad.gif To było w tym czasie kiedy Poczta strajkowała i obawiam sie że po prostu ta przesyłka przepadła.
Zastanawia mnie brak Michała na licie nadesłanych do MiniMax'u płyt - podejrzewam, że było podobnie jak z przesyłkš skierowanš do Robsona. Poczta strajkowała więc paczka przepadła w czeluciach Urzędów Pocztowych - komu by zależało, żeby nie umieszczać w spisie płyt od Majkela mimo, że dotarły... Michale wyli proszę jeszcze raz paczkę do Piotra Kaczkowskiego - jestem przekonany, że tym razem się uda !!
Cytat:ale wieczorami do rana mam zamiar siedzieć i nagrywać nowš płytę (utwory już skomponowałem, teraz tylko nagrać...).
wiertna wiadomoć - może zdażysz przed Markiem - było by cudnie

Cytat:ps. czwórka najmniej przypadła mi do gustu
Robsonie zgadzam się z Toba - czwórka zdecydowanie jest najsłabsza ze wszystkich wydanych do tej pory. Brakuje jej takich koni napędowych jak np. "Sarenka" z MiniMax.pl 3... Większoć utworów nie ma "tego czego" w sobie, mimo ich mocnego charakteru.

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)