27.12.2006, 21:50
Trochę mi niezręcznie wywindować ten wštek do samej góry ale chciałbym się podzielić razem z Ewelinš, Kubš i Marcinem tym co zagralimy podczas naszego spotkania 16/17 XII
Oto pełen program:
Darling Pretty- bo płyta Golden Herat była naszš płytš wieczoru
Two Brothers And A Stranger*
Where Do You Think You're Going?- 5.05.81 Wiesbaden
Sultans Of Swing*
Wild West End- 17.08.85 Houston
Vic And Ray
Done With Bonaparte*
Rolling Here, Rolling There- to kompozycja autorska Kuby i Marcina
Tunnel Of Love- 23 minutowe!!! Kosmos!!! W 13 min. cuda się dziejš. Fragment Ghost Rider In The Sky Johnny Casha i Riders On The Storm The Doors. Wszyscy którzy słyszeli tę wersja wiedzš co mam na myli
Two Skinny Kids*
Gravy Train
Done With Bonaparte*
Next Time I'm In Town- kolejny wynalazek Kuby. Wersja z dęciakami!!! Trzeba tego posluchać!
Your Own Sweet Way
When It Comes To You*
You And Your Friend- On The Night
The Ragpicker's Dream*
Golden Heart
The Long Highway-Timothy White Sessions
Fade To Black*
Camerado
All That I Have In The World
A Place Where We Used To Live
Postcards From Paraquay*
Rollin' On
Follow Me Home*
* kompozycje w wykonaniu Kuby i Marcina. Kuba oczywicie z czerwonš gitarš z oryginalnym podpisem Maestro a Marcin na swojej. Nie będę się rozpisywał jak grali. Dodam tylko, że kiedy grali niejednokotnie słyszałem jak piewa Mark. Wiec chyba więcej nic nie muszę dodawać
Nasze spotkanie było 4 godzinne. I ja ponownie Was serdecznie zapraszam. W 2007 mamy nowš płytę. Czy jest lepszy powód?
Oto pełen program:
Darling Pretty- bo płyta Golden Herat była naszš płytš wieczoru
Two Brothers And A Stranger*
Where Do You Think You're Going?- 5.05.81 Wiesbaden
Sultans Of Swing*
Wild West End- 17.08.85 Houston
Vic And Ray
Done With Bonaparte*
Rolling Here, Rolling There- to kompozycja autorska Kuby i Marcina
Tunnel Of Love- 23 minutowe!!! Kosmos!!! W 13 min. cuda się dziejš. Fragment Ghost Rider In The Sky Johnny Casha i Riders On The Storm The Doors. Wszyscy którzy słyszeli tę wersja wiedzš co mam na myli
Two Skinny Kids*
Gravy Train
Done With Bonaparte*
Next Time I'm In Town- kolejny wynalazek Kuby. Wersja z dęciakami!!! Trzeba tego posluchać!
Your Own Sweet Way
When It Comes To You*
You And Your Friend- On The Night
The Ragpicker's Dream*
Golden Heart
The Long Highway-Timothy White Sessions
Fade To Black*
Camerado
All That I Have In The World
A Place Where We Used To Live
Postcards From Paraquay*
Rollin' On
Follow Me Home*
* kompozycje w wykonaniu Kuby i Marcina. Kuba oczywicie z czerwonš gitarš z oryginalnym podpisem Maestro a Marcin na swojej. Nie będę się rozpisywał jak grali. Dodam tylko, że kiedy grali niejednokotnie słyszałem jak piewa Mark. Wiec chyba więcej nic nie muszę dodawać
Nasze spotkanie było 4 godzinne. I ja ponownie Was serdecznie zapraszam. W 2007 mamy nowš płytę. Czy jest lepszy powód?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day