18.11.2006, 09:48
Cytat:Originally posted by hillbilly+Nov 17 2006, 12:44 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hillbilly @ Nov 17 2006, 12:44 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Jeli chodzi o pierwsze wrażenia to od strony czysto technicznej na pewno spodziewałem się lepszej jakoci dziwięku i obrazu...[/b]
To może zależy od sprzętu, albo "wrażliwoci ucha", bo ja mam wrażenie, że tak dobrze nagranej technicznie płyty koncertowej Mark jeszcze nie wydał...
Cytat:Originally posted by hillbilly@Nov 17 2006, 12:44 AM
Jak na oficjalne wydawnictwo uważam że nie powinno być ujęć gdzie 3/4 ekranu zasłania czyja głowa...
Chyba realizatorzy mieli taki zamysł, żeby ten koncert celowo upodobnić nieco do bootlegów, stšd ujęcia "z publicznoci". Mnie natomiast urzeka wiele ujęć muzyków wprost ze sceny, czujemy się jakbymy byli uczestnikami koncertu, ale na scenie - gramy razem z zespołem
<!--QuoteBegin-hillbilly@Nov 17 2006, 12:44 AM
Odnoszę natomiast wrazenie ze Emmy na żywo nie wypada najlepiej... i generalnie im jest jej mniej tym lepiej... a najlepiej wcale.[/quote]
To fakt, ze nie zabłysła wokalnie, zwłaszcza przy Marku, który dał niezły popis piewu. Niemniej jednak w piosenkach z najnowszej płyty jako by jej brakowało. Głos Emmy jest częcia składowš tych paru piosenek i jako, że jako takie je poznalimy, mylę, ze bez niej byłyby poprostu uboższe.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”