08.10.2004, 09:43
Aaaa, chodzi Ci pewnie o Sydney '86...
No jest to super zapis. Dzięki uprzejmości osób z Forum (a właściwie przedstawicielki tej piękniejszej płci) możemy wspólnie podziwiać ten koncert.
Jest niesamowity. Wiem, hehe. Też go podziwiam.
A co do Waltzing Mathilda...
Na strychu w domu u siebie na wsi znalazłem takie jakby płótno, takie niby do powieszenia na ścianie, niby coś do oparcia pleców przy łóżku, czy coś, by ściana się nie brudziła. W każdym razie dopiero niedawno się dowiedziałem, że to jakiś swego rodzaju "hymn" Australii jest... A na tym płótnie nuty nawet i słowa są z jakimś gostkiem w kapeluszu i na koniu
Chyba sobie to zagram
Ok, to może tym razem tyle o Leonie, Matyldzie i Big Apple
P.S.
"Prawnik"? - no wiesz...
No jest to super zapis. Dzięki uprzejmości osób z Forum (a właściwie przedstawicielki tej piękniejszej płci) możemy wspólnie podziwiać ten koncert.
Jest niesamowity. Wiem, hehe. Też go podziwiam.
A co do Waltzing Mathilda...
Na strychu w domu u siebie na wsi znalazłem takie jakby płótno, takie niby do powieszenia na ścianie, niby coś do oparcia pleców przy łóżku, czy coś, by ściana się nie brudziła. W każdym razie dopiero niedawno się dowiedziałem, że to jakiś swego rodzaju "hymn" Australii jest... A na tym płótnie nuty nawet i słowa są z jakimś gostkiem w kapeluszu i na koniu

Chyba sobie to zagram
Ok, to może tym razem tyle o Leonie, Matyldzie i Big Apple
P.S.
"Prawnik"? - no wiesz...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"