Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
And It's Your Face I'm Looking For On Every Street
tak jest... wspaniałe czasy... chociaż powiem szczerze, ze nie była to pierwsza płyta DS, na którš tak œwiadomie i z wielkš niecierpliwoœciš oczekiwałem... miałem już za sobš wielkie oczekiwanie na BIA (i winyl, który z "dalekiego œwiata" przywiózł mi wujek-marynarz) a także (choć bardziej za mglš niepamięci, bo bardziej pamiętam, jak czekał na niš mój wujek) LOG! W każdym razie OES był jak oczekiwane dziecko! naprawdę (dobre okreœlenie macsa Oczko ) Absolutnie nie byłem tš płytš zawiedziony! Powiem więcej, byłem niš oszołomiony!!! Bo przecież You And Your Friend do dziœ pozostaje jednš z najważniejszych piosenek w moim zyciu (z różnych względów Oczko ) a Planet... jednš z najbardziej przemawiajšcych, pełnš uczucia, emocji... ach... ciężko słowa znaleŸć... Poza tym piorunujšce wrażenie zrobiły na mnie też tre "hity" jak Calling Elvis czy też The Bug... no nie ma tam dla mnie słabeuszy.... A co do trasy koncertowej... no cóż... ciezko mówić, ze się nie było na koncercie jedynie z powodu... paszportu! Tak, ale wyobraŸcie sobie, ze miałem jechać na koncert do Barcelony i to 3 pazdziernika, w moje urodziny, ale...nie dostalem paszportu i sprawa sie rypła. Dokument odebralem 10 pazdziernika... Czyz to nie jest ironia losu...?
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
And It's Your Face I'm Looking For On Every Street - przez dudageo - 10.09.2006, 22:59