Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
And It's Your Face I'm Looking For On Every Street
To już 15 lat. Aż trudno uwierzyć że minšł tak wielki szmat czasu. A pamiętam ten dzień bardzo dokładnie bo właœnie w dniu premiery mogłem się cieszyć nowš płytš dire straits. Wtedy wszyscy czekali na nowš płytę po 6 letniej przerwie. Wszyscy byli spragnieni dIRE sTRAITS. I w końcu 9 wrzeœnia mogliœmy poznać to dzieło. Chyba najbardziej niedocenione. Niedocenione należycie. A z perspektywy czasu, tych 15 lat widać i słychać bardzo wyraŸnie jak ten album wytyczył kierunek muzycznych poszukiwań dla MK. I chyba też m.in. dlatego to ulubiona płyta Marka i którš potrafi słuchać. Nie chcę wyróżniać czegokolwiek z tej płyty ale Fade To Black, You And Your Friend, Iron Hand, utwór tytułowy czy Planet Of New Orleans to prawdziwe diamenty. Ta płyta to bardzo kolorowa mozaika wszelakich klimatów i emocji wspaniale pokazujšca że Mark jest twórcš bardzo wszechstronnym. 15 lat on every street...Czas wcišż płata mi figle.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
And It's Your Face I'm Looking For On Every Street - przez Robson - 09.09.2006, 15:36