19.08.2006, 19:18
...Tylko 600 miejsc... ale to będzie kameralne! Tak jak lubię najbardziej.
Jeszcze jedna sprawa zwróciła moja uwagę, mianowicie: radio station WCLZ will broadcast from the event, trick tkwi w stwierdzeniu broadcast from the event, co nie musi wcale oznaczać transmisji z koncertu ale relacji z miejsca koncertu. Jako, że na stronie stacji WCLZ nie ma wzmianki o transmisji koncertu, może faktycznie le to na poczštku zinterpretowałem... Oby nie

Jeszcze jedna sprawa zwróciła moja uwagę, mianowicie: radio station WCLZ will broadcast from the event, trick tkwi w stwierdzeniu broadcast from the event, co nie musi wcale oznaczać transmisji z koncertu ale relacji z miejsca koncertu. Jako, że na stronie stacji WCLZ nie ma wzmianki o transmisji koncertu, może faktycznie le to na poczštku zinterpretowałem... Oby nie

Cytat:Kuba bioršc wszystkie za i przeciw powiem nieskromnie: powiniene tam być!Zrobię co będę mógł, Szefie

Cytat:A może to zdjęcie okaże się w pewnym sensie prorocze? Poznajecie tego pana za Markiem? Ale skoro Kuba wspomina, że będzie Glenn Worf to raczej nie.Kto wie Robert? Może...?Wprawdzie moje ródło jest wiarygodne, ale zastrzegało, że nic nie jest pewne...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...