13.05.2005, 17:32
Dzięki WIELKIE za info i za powitanie!
zacznę od tego, że bilet mam już... połowicznie
!
... weszłam na ww. stronkę. Trochę miałam kłopotów z przesyłką, a konkretnie ceną za przesłanie biletu... ale po rozmowie telefonicznej okazało się, że cena może być niższa, ale nie wiadomo czy bilet przyjdzie wtedy na czas
.... po małym kryzysie przyszedł happy end! ... bo właśnie wróciłam z Trafficu w Wawie!... Tak! W Polsce, tu na miejscu, właśnie zamówiłam osobiście "face to face" bilet (może jestem niedoinformowana, ale nie wiedziałam, że jesteśmy już tak do przodu
)Miła niespodzianka
więc tak... to Shortcut sprzedaje bilety (u nas w Wawie w Trafficu) na koncert w Berlinie. Wystarczy zgłośić sie do punktu, niestety
najpierw trzeba zapłacic... a potem oni go drukują.... w poniedziałek będę go miała już w ręku
!
Berlinie nadchodzę!
zacznę od tego, że bilet mam już... połowicznie
!... weszłam na ww. stronkę. Trochę miałam kłopotów z przesyłką, a konkretnie ceną za przesłanie biletu... ale po rozmowie telefonicznej okazało się, że cena może być niższa, ale nie wiadomo czy bilet przyjdzie wtedy na czas
.... po małym kryzysie przyszedł happy end! ... bo właśnie wróciłam z Trafficu w Wawie!... Tak! W Polsce, tu na miejscu, właśnie zamówiłam osobiście "face to face" bilet (może jestem niedoinformowana, ale nie wiedziałam, że jesteśmy już tak do przodu
)Miła niespodzianka
więc tak... to Shortcut sprzedaje bilety (u nas w Wawie w Trafficu) na koncert w Berlinie. Wystarczy zgłośić sie do punktu, niestety
najpierw trzeba zapłacic... a potem oni go drukują.... w poniedziałek będę go miała już w ręku
!Berlinie nadchodzę!