17.08.2006, 18:21
Kubo Drogi! Dlaczego nie zagralimy tej wersji 29 lipca??? Miałem tę wersję ale chyba w gorszej jakoci a z tego co słucham to brzmi bardzo zachęcajaco. Czy możesz mi obiecać, że podczas naszego kolejnego spotkania jš odtworzymy? Wierze, że tak.
I jeszcze Wild West End z Houston się nie zmieciło (nie zmieciło się znacznie więcej a gralimy 4 godz.)
Kuba Twoja lista jest piękna. I od soboty 29 lipca właciwie jest też mojš. Ticket To Heaven na kilku koncertach wykonywali TNH (m.in Leeds 1993) Natomiast nie mogę odszukać wersji "live" Communigue, If I Had You i Badges, Posters, Stickers And T- Shirtsi oczywicie My Parties i Hand In Hand które wymienia Kuba. Chyba też trzeba dorzucić Millionaire Blues i Kingdom Come.
I jeszcze Wild West End z Houston się nie zmieciło (nie zmieciło się znacznie więcej a gralimy 4 godz.)Kuba Twoja lista jest piękna. I od soboty 29 lipca właciwie jest też mojš. Ticket To Heaven na kilku koncertach wykonywali TNH (m.in Leeds 1993) Natomiast nie mogę odszukać wersji "live" Communigue, If I Had You i Badges, Posters, Stickers And T- Shirtsi oczywicie My Parties i Hand In Hand które wymienia Kuba. Chyba też trzeba dorzucić Millionaire Blues i Kingdom Come.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day