03.08.2006, 16:15
Cytat:Originally posted by diplodoc+Aug 3 2006, 08:10 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (diplodoc @ Aug 3 2006, 08:10 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jamm@Aug 3 2006, 08:26 AMmam przyjemnoć znać włacicieli tegoż przybytku oraz liczne grono stałych bywalców... do których się niegdy zaliczałem. Teraz bywam rzadziej, raczej sporadycznie. [/b][/quote]
diplodoc skad znasz Daily Blues? :blink:
prosze prosze, to widze ze mamy wspolnych przyjaciol
nie powiem... jestem zaskoczony
lubimy sie z dailowcami choc ja tam bywalem jeszcze nieco przed otwarciem lokalu i zaledwie 2-3 miesiace zanim na stale opuscilem 3miasto...baaardzo lubilem to miejsce...
niestety na zlot nie dolece gdyz wiatry niosa mnie w przeciwna strone... gory i dzika przyroda znowu wzywaja do siebie... karpaty wschodnie tym razem... to zawsze jest silniejsze ode mnie... nie moge pozostac gluchy na czule ich ku mnie wolanie... w otwarte ramiona tej pani zanurzac sie stale...
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
...podzielam...