31.07.2006, 20:22
Nasze FTP rzeczywicie działa prawidłowo - tylko moja nowa zapora ogniowa sprawiła mi małego psikusa...
Tak naprawdę to oficjalnej zgody autorów nie mam - sš prawie tak skromni jak nasz Mistrz... Sumienie jednak podpowiada mi, że było by zbrodniš nie upowszechnić tej pieknej sobotniej nocy z muzykš Marka...
Jakoć nie jest powalajšca bo audycja nagrywana była z internetu...
Brakuje również częci audycji gdyż stacja przestała nadawać w internecie na kilka chwil po pierwszej w nicy. W Sopocie powinna się pojawić w lepszej wersji...
Zaczynam wrzucanie na FTP - mylę że do rana już tam będzie - znajdziecie w katalogu: Muzyczne Fascynacje/2006-07-30/
Audycja ma dla mnie dużš wartoć i mylę że dla większoci forómowiczów również...
Miłego odsłuchu i czekam na opinie...
Tak naprawdę to oficjalnej zgody autorów nie mam - sš prawie tak skromni jak nasz Mistrz... Sumienie jednak podpowiada mi, że było by zbrodniš nie upowszechnić tej pieknej sobotniej nocy z muzykš Marka...
Jakoć nie jest powalajšca bo audycja nagrywana była z internetu...
Brakuje również częci audycji gdyż stacja przestała nadawać w internecie na kilka chwil po pierwszej w nicy. W Sopocie powinna się pojawić w lepszej wersji...
Zaczynam wrzucanie na FTP - mylę że do rana już tam będzie - znajdziecie w katalogu: Muzyczne Fascynacje/2006-07-30/
Audycja ma dla mnie dużš wartoć i mylę że dla większoci forómowiczów również...
Miłego odsłuchu i czekam na opinie...

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)