30.06.2006, 16:58
Dokładnie to jest ten problem. Tuz po pierwszej w nocy rozpoczšl się koncert, jednak innego wykonawcy.Odczekałem do 2-giej godziny (miałem nadzieję, że nadadzš chociaż MK i EH z pewnym polizgiem, lub przeproszš za ew. zmianę w programie. nic takiego się nie stało. Tym dziwniejsze to, bo zaprogramowałem nagranie tej audycji, z tym koncertem (nie ustawiłem na nagr.czasowe - od -do).
Koledze, którego też prosiłem o nagrywanie, a korzystał z innego programu komp. nie nagrało się za zupełnie nic. A w tym czasie na stronie int. radia NDR leciała wiadomoć, że nadajš włanie koncert MK i EH.
W rodę rano dzwoniłem do nich, - ale nikogo kompetentnego w tej sprawie nie uchwyciłem, czekam też na odpowied na wysłanego do nich maila.
W poniedziałek działam dalej!
Czuwaj!
Koledze, którego też prosiłem o nagrywanie, a korzystał z innego programu komp. nie nagrało się za zupełnie nic. A w tym czasie na stronie int. radia NDR leciała wiadomoć, że nadajš włanie koncert MK i EH.
W rodę rano dzwoniłem do nich, - ale nikogo kompetentnego w tej sprawie nie uchwyciłem, czekam też na odpowied na wysłanego do nich maila.
W poniedziałek działam dalej!
Czuwaj!