29.06.2006, 22:07
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 29 2006, 10:03 PMCzy mamy jeszcze długo prosic - my nie języczni
Proponował bym nie odpuszczać propozycji Raingoda.
Kto kiedy z Was opisywał zdarzenie na konferencji prasowej po koncercie w Kongresowej. Mark wtedy na tš konferencję nie przyszedł. Manager przeprosił w jego imieniu i powiedział ,że jeli kto z dziennikarzy chcę się umówić z Markiem , proszę niech zostawi wizytówkę. Wszyscy dziennikarze przyjeli to wielkim miechem i niedowierzaniem. Tylko troje dziennikarzy z licznej grupy postanowiło jednak swoje wizytówki zostawić. Reszta poczuła się zawiedziona i zlekceważona.
I co było dalej ?????
Jakież wielkie było zdziwienie jednego z polskich dziennikarzy jak Mark ok.22 wieczorem do niego po prostu zadzwonił i powiedział, "Czeć nazywam się Mark Knopfler ponoć chciałe ze mnš pogadać"
To zdarzenie daje wiele do mylenia i poraz kolejny uwiadamia nas,że Mark to normalny,otwarty facet. Nie powinnimy się bać nawišzać z nim bezporedniego kontaktu. Zapewne już nas widzial na swojej stronie internetowej, a przecież na pozostałych zdjęciach nie ma tak doskonale zorganizowanej grupy fanów.
Proszę niech kto w końcu napisze. Ja niestety nie dam rady(moja znajomoć angielskiego jest znikoma, w szkołach uczono mnie niestety rosyjskiego, ktorego nawiasem mówišc też nie znam).
Zatem nasi forumowi anglici - proszę Was napiszcie.