10.07.2009, 22:06
tlgrphroad napisał(a):wobec kogo byłem opryskliwy??
1. Wobec Filipa byłeś kąśliwy ("tak, jasne na końcu stworzę ranking i wyjdzie kto jest najlepszy").
2. Opryskliwy byłeś wobec wszystkich, którzy się zdziwili tym tematem ("nie podoba się, nikt nie każe Wam odpowiadać").
3. A także wobec Ani ("Pani Aniu proszę by pani nie próbowała bawić się w Sherlocka Holmesa bo coś pani nie idzie").
Generalnie widzę, że dość spięty jesteś
A tutaj raczej staramy się trzymać luźną atmosferę. Można się oczywiście pokłócić, ale "w atmosferze wzajemnego zrozumienia". Nie piszę tego wszystkiego by Cię skarcić czy coś w tym stylu, po prostu chcę dać Ci do zrozumienia, że pewne wyrażenia mogą dla innych brzmieć irytująco (choć pewnie nie miałeś takiego zamierzenia). Mam nadzieję że nie weźmiesz tego do siebie, lecz potraktujesz jako dobrą radę na przyszłość 
I daj sobie spokój z mówieniem komukolwiek per pan czy pani :]
Aha, uwaga techniczna: koloru pomarańczowego we wcześniejszym poście użyłem jako admin, w sumie moja wina że nigdzie nie jest to uregulowane. Czas stworzyć jakiś regulamin forum
Objąłem "stanowisko" stosunkowo niedawno, stąd jeszcze parę rzeczy jest do zrobienia.