11.05.2005, 15:17
Co do mnie to moja pierwsza piosenka jaką świadomie zacząłem odczuwać to So Far Away.. pamiętam, że to było w 1 klasie podstawówki, po lekcjach siedziałem w świetlicy i z kumplami braliśmy od świetliczanki jakieś takie radio malutkie na kasety, ja przynosiłem z domu kasete Brothers in Arms, po czym puszczaliśmy So Far Away i... < można się śmiać > udawaliśmy, że jesteśmy zespołem Dire Straits i udawaliśmy, że śpiewamy, kolega udawał, że gra na perce kredkami ( bo tego było tam najwięcej ) a ja byłem oczywiście Markiem Knopflerem... udawałem, że gram na gitarze i śpiewam
Dobre co?
Oczywiście teraz nawet troche wstyd mi się do tego przyznać ale wyobraźcie sobie moje przejęcie mogąc chociaż udawać Marka
Teraz, 11 lat później jestem dumny z tego, że wtedy moja miłość do tego Zespołu nie zaniknęła ( obecnie wszyscy z mojego ''zespołu'' ze świetlicy słuchają hh i techno poza mną ) i mogłem doczekać tak pięknego dnia, aby zobaczyć Marka na żywo. Kupiłem sobie też elektryka ale jakoś poza wstępem do Money for Nothing nic mi nie wychodzi... może to z powodu małej ilości wolnego czasu - za rok matura... A tak poza tym, chcecie dzwonek .wav do telefonu - 27 sekund początku MfN z albumu - oczywiście dla tych, którzy go już nie mają... chcecie to piszcie, że chcecie...
Dobre co?
Oczywiście teraz nawet troche wstyd mi się do tego przyznać ale wyobraźcie sobie moje przejęcie mogąc chociaż udawać Marka
Teraz, 11 lat później jestem dumny z tego, że wtedy moja miłość do tego Zespołu nie zaniknęła ( obecnie wszyscy z mojego ''zespołu'' ze świetlicy słuchają hh i techno poza mną ) i mogłem doczekać tak pięknego dnia, aby zobaczyć Marka na żywo. Kupiłem sobie też elektryka ale jakoś poza wstępem do Money for Nothing nic mi nie wychodzi... może to z powodu małej ilości wolnego czasu - za rok matura... A tak poza tym, chcecie dzwonek .wav do telefonu - 27 sekund początku MfN z albumu - oczywiście dla tych, którzy go już nie mają... chcecie to piszcie, że chcecie...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>