10.05.2005, 19:37
Cytat:Originally posted by kszaq@May 10 2005, 07:14 PMMasz rację, nie widziałeś mnie w Torwarze, bo nie miałem biletów
no wlasnie Howardzie nie widzlaem Cie w Torwarku
heh Howarku-Torwarku![]()

Ale raz tam w tej hali byłem.
To było w okresie Światowych Dni Młodzieży Taize 1999/2000 (m. in. Sylwester, ludzie z całego świata; stolica troszkę przeżyła wtedy najazd; ale ówczesne i tamtejsze rozwiązania komunikacyjne bardzo dobrze mi się kojarzą) W Torwarze właśnie odbywały się spotkania młodych i msze z ojcem Roger...
Podobało mi się, dużo wejść na sektory, góra, dół, ładne korytarze, przeszklone zewnętrzne elementy ścian, itd. Widać było, że niezniszczony, nowy budynek. To miejsce spełniło oczekiwania.
W ogóle to wtedy w Warszawie było dość ciekawie, nie dość, że ta cała atmosfera tych Dni, to w dodatku spotkałem w "Empiku" Huberta Urbańskiego (omal nie założyliśmy się, że ktoś wygra milion
), potem, już w siedzibie TVN, chwilka rozmowy i fotografia ze ś.p. Marcinem Pawłowskim... (naprawdę przesympatyczny człowiek i dziennikarz, szkoda Go bardzo
)... zresztą w te kilka dni spędzone w Warszawie miałem okazję spotkać jeszcze parę publicznie znanych w kraju osób, ale nie będę zanudzał, bo Ziobro, a właściwie jego adwersarz mi się przypomniał 
Hehe, jedna sytuacja też mi się teraz przypomniała... Na pytanie gdzie jest ul. Myśliwiecka 3/5/7 pewna pani stojąca na przystanku niedaleko Stadionu X-Lecia powiedziała: panie, coś pan, lepiej do Multikina jechać na jaki film (o ile pamiętam to wtedy multikina zaczęły wyrastać jak grzyby po deszczu, i puszczano wtedy Oczy Szeroko Zamknięte-były takie wielkie billboardy na budynkach)

Filmu do dzisiaj nie oglądnąłem.
...
Hmmm...a o czym to mieliśmy mówić, Krzaqu-Torwarku?

Mówisz, że Sułtani Swingu Ci się najbardziej podobały...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"