07.06.2006, 13:17
Zaprosiłem kilka dni temu przez maila osoby na Zlot, a oto co odpisała mi na mojego maila znajoma, która lubi DS
Hej!
Bardzo dziękuję za zaproszenie ale tak się znów niefortunnie złożyło, że znów mi co w tym dniu wypada. Tym razem jest to mój lub więc byłoby głupio nie przyjć i zostawić pana młodego przed ołtarzem
Chętnie bym Cię zaprosiła na ceremonię lubnš ale owa rozpoczyna się o godzinie 15.00
Bawcie się dobrze... ja z miła chęciš poproszę orkiestrę o zagranie mojego ukochanego Brothers In Arms. Na pierwszy taniec mielimy mieć Romeo&Julia ale pomijajšc już smutny tekst piosenka, jest o jakie 10 minut za długa...hihih..
Pozdrawiam
jeszcze panna Joanna
)
[Owa (jeszcze) panna Joanna wyraziła zgodę na zaprezentowanie tegoż maila na naszym forum]
I taka siła tkwi w muzyce Knopflera!!
Hej!
Bardzo dziękuję za zaproszenie ale tak się znów niefortunnie złożyło, że znów mi co w tym dniu wypada. Tym razem jest to mój lub więc byłoby głupio nie przyjć i zostawić pana młodego przed ołtarzem
Chętnie bym Cię zaprosiła na ceremonię lubnš ale owa rozpoczyna się o godzinie 15.00
Bawcie się dobrze... ja z miła chęciš poproszę orkiestrę o zagranie mojego ukochanego Brothers In Arms. Na pierwszy taniec mielimy mieć Romeo&Julia ale pomijajšc już smutny tekst piosenka, jest o jakie 10 minut za długa...hihih..Pozdrawiam
jeszcze panna Joanna
)[Owa (jeszcze) panna Joanna wyraziła zgodę na zaprezentowanie tegoż maila na naszym forum]
I taka siła tkwi w muzyce Knopflera!!
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"