10.05.2005, 17:44
Cytat:Originally posted by hillbilly@May 10 2005, 05:16 PMNo, w Kongresowej Sali to jeszcze nie byłem (zresztą, gdzie ja byłem??
To wszystko prawda Pablo tylko, że w tej pradze atmosfera była fatalna... ludzie kupili sobie piwko, popcorn i patrzyli na koncert tak jak na ekran Tv.
Mysle, że to wlaśnie fani i ich reakcje sprawiaja, ze muzyk chce tutaj grac...
Mark to docenia i dlatego przyjedzie tu znowu, mam tylko nadzieje że do sali kongresowej.
)Hillbilly, z tym popcornem i colą w Pradze to OK, tylko nie wiem czy też byliście świadkami takiej sytuacji...
...ktoś około trzydziestki stojący przede mną na płycie na koncercie w Spodku (wielki fan, oczywiście pierwszy rząd), na widok winyla "Shangri-La" Bartka (wtedy z autografem już) zrobił wielkie oczy, że Mark Knopfler nagrał nową płytę (hehe, w sumie nagrania jej dokonał prawie ROK temu).
Bartek odpowiedział mu, że tak, to ostatnia z płyt Marka, ale tamten chcąc chyba dać wyraz niemałej złośliwości i poruszenia, że Knopfleraków z "naszymi" koszulkami jest obok niego więcej niż trochę oraz że sam nie bardzo orientował się w temacie muzyki Marka to zapytał: Ostatnia, powiadasz??" (a jego szyderczy uśmiech przy tym powiedział o nim wszystko
)(zresztą tym co prezentował i co się dało przyuważyć w jego zachowaniu przed samym koncertem to nie odbiegał zbytnio od typowego cwaniaka)
P.S.
Gdzie Pani Pisarka?
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"