10.05.2005, 14:21
Cytat:Originally posted by pablosan@May 10 2005, 12:39 PMprawda jest taka ze reklamy o koncercie na mtv class zaczeli puszczac na tydzien przed koncertami
Co do naglasniania koncertu w mediach to poziom tego byl ponizej "poziomu kreta na Zulawach" nie obrazajac mieszkancow Zulaw. Na tydzien przed koncertem zobaczylem kilka spotow w MTV Classic i tyle. w 3miescie zero plakatow, zupelne zero :angry: . Fakt, ze mnie to rybka, bo bilety mialem juz w pazdzierniku, ale moze teraz sytuacja sie odwrocic i Mistrz nie przyjedzie nastepnym razem na 2 koncrety. a pewnie to zrobil, bo jak zobaczyl co sie dzialo w Kongresowce w 2001 roku. Ja wiem teraz jedno, na pewno warto odkladac kase na jakis wyjazd zagraniczny, bo organizacja koncetu w Pradze np. byla doskonala, 30 wejsc do T-Mobile Arena, zero zamykania drzwi wewnatrz dla fanow, tylko kontrola i biegiem do barierek. U nas w Spodku balem sie wniesc aparat bo byl nie moj i nie wiedzialem jak zareaguje ochrona. Na szczescie byli wyrozumiali-hihih. Co do krzesla ktore MK mial na scenie, to jest krzeslo ktore oni waza ze soba, wiec tu nie mozna nic zarzucic oranizatorom. Generalnie jak juz wspomnialem-za nic nie oddal bym tych wspanialych 3 dni, a tu teraz tak kusza tym Berlinem
.

. Ja wiem teraz jedno, na pewno warto odkladac kase na jakis wyjazd zagraniczny, bo organizacja koncetu w Pradze np. byla doskonala, 30 wejsc do T-Mobile Arena, zero zamykania drzwi wewnatrz dla fanow, tylko kontrola i biegiem do barierek. U nas w Spodku balem sie wniesc aparat bo byl nie moj i nie wiedzialem jak zareaguje ochrona. Na szczescie byli wyrozumiali-hihih. Co do krzesla ktore MK mial na scenie, to jest krzeslo ktore oni waza ze soba, wiec tu nie mozna nic zarzucic oranizatorom. Generalnie jak juz wspomnialem-za nic nie oddal bym tych wspanialych 3 dni, a tu teraz tak kusza tym Berlinem
.