30.05.2006, 20:23
Wierzylimy do końca, że uda Nam się "złapać" Marka po koncercie. Wzrok przykuwał czarny samochód bo przed koncertem widzielimy podobny wóz a w nim Mark i Emmy. A kiedy zobaczylimy Paula Crockforda nasze serca zabiły mocniej. On kiedy dowiedział się, że jestemy z Polski powiedział że jestesmy 'crazy'
Niestety poprosil abymy przepuclili samochód z Emmy i ustawili się w kolejnoci po autografy Emmy. Kiedy ja nachylałem się do samochodu dziękujšc Emmy za wieczór i wspaniałš muzyke- chłopaki już rozpracowywali Paula C. proszšc o autograf na naszym bennerku. Paul Crockford włanie wtedy wypowiedział niezbyt optymistyczne wieci na temat przyszłoci ale i tak mu nie wierzę.
Niestety poprosil abymy przepuclili samochód z Emmy i ustawili się w kolejnoci po autografy Emmy. Kiedy ja nachylałem się do samochodu dziękujšc Emmy za wieczór i wspaniałš muzyke- chłopaki już rozpracowywali Paula C. proszšc o autograf na naszym bennerku. Paul Crockford włanie wtedy wypowiedział niezbyt optymistyczne wieci na temat przyszłoci ale i tak mu nie wierzę.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day