30.05.2006, 20:14
Czytam z zapartym tchem, przy dwiękach z brukselskiego wieczoru i obrazach Shivera i... jestem TAM... Dziękuję...
Widzę, że Why Worry z 28 maja AD 2006 poruszyło Was bez wyjštku.
Mówišc szczerze, moim pierwszym przesłuchaniom wspólnego wykonania tego nagrania towarzyszyły baardzo mieszane uczucia... Qrcze, to brzmi... jak na próbie - pomylałam... Cieszę się, że Wasze Odczucia sš zupełnie inne - pewnie jest też tak, że każdy kolejny występ będzie bardziej i bardziej dopracowany - taki, do jakich przyzwyczaił Nas Mark.
Mylę też, że jest sporo prawdy w stwierdzeniu, że dla wielu sš to wieczory porzucania uprzedzeń - jak dotšd miałam okazję usłyszeć dwie autorskie kompozycje Emmylou (Red Dirt Girl, Michelangelo) i uważam, że obie sš naprawdę sympatyczne*
PS. Za to już Romeo & Juliet zachwyciły do łez...
Jestem niezmiernie ciekawa duetowego brzmienia Speedway At Nazareth, So Far Away, All That Matters(...) W ogóle marzy mi się... zobaczyć i usłyszeć WSZYSTKO
- od pierwszych do ostatnich dwięków...
Mówiš, że Marzenia się spełniajš... Czytam Wasze Relacje i... wierzę w to
Pozdrawiam Wszystkich Zdobywców bardzo serdecznie!
* no cóż, sama nie podejrzewałam, że kiedy to powiem
Widzę, że Why Worry z 28 maja AD 2006 poruszyło Was bez wyjštku.
Mówišc szczerze, moim pierwszym przesłuchaniom wspólnego wykonania tego nagrania towarzyszyły baardzo mieszane uczucia... Qrcze, to brzmi... jak na próbie - pomylałam... Cieszę się, że Wasze Odczucia sš zupełnie inne - pewnie jest też tak, że każdy kolejny występ będzie bardziej i bardziej dopracowany - taki, do jakich przyzwyczaił Nas Mark.
Mylę też, że jest sporo prawdy w stwierdzeniu, że dla wielu sš to wieczory porzucania uprzedzeń - jak dotšd miałam okazję usłyszeć dwie autorskie kompozycje Emmylou (Red Dirt Girl, Michelangelo) i uważam, że obie sš naprawdę sympatyczne*
PS. Za to już Romeo & Juliet zachwyciły do łez...
Jestem niezmiernie ciekawa duetowego brzmienia Speedway At Nazareth, So Far Away, All That Matters(...) W ogóle marzy mi się... zobaczyć i usłyszeć WSZYSTKO
- od pierwszych do ostatnich dwięków...Mówiš, że Marzenia się spełniajš... Czytam Wasze Relacje i... wierzę w to

Pozdrawiam Wszystkich Zdobywców bardzo serdecznie!

* no cóż, sama nie podejrzewałam, że kiedy to powiem
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
What have you got to take away?</span>