29.05.2006, 18:23
Cytat:Originally posted by koobaa@May 29 2006, 03:19 PMKuba, gdyby udało nam się dostać do Mistrza-zamienić kilka słów i ostać autograf donielibymy o tym już za sekundę po... Niestety w tym granatowym mercedesie siedział kto inny
Ekipo Hamburska! Gratulacje!
Takie wypady zawsze sš ródłem Najwiekszych Emocji, a jeli jeszcze dołoży się fakt, że bylicie na koncercie Marka Knopflera... to muszš to być Przezycia z najwyższej półki... Pytań kłębi mi się w głowie od groma... Pierwsze i oczywiste po waszych pierwszych relacjach:
- jak to się stało, że wspominacie o autografach EH i spotkaniu/rozmowie z Paulem Crockfordem a, ani słowa o MK? Co mi tu pachnie podstępem...Proszę nam tu ne ciemniać i ładnie wszystko opowiedzieć. Nie zachowujcie wszystkiego na zlot, bo nie wszyscy będš mogli być (jak ja np.)... A więc czy udało Wam się spotkać z Markiem lub dostać autograf? (Co mi mówi, że się udało...
- czy wiedzielicie przed koncertem jaka była setlista? Czy wszystko było niespodziankš?
...to może, na razie starczy... czekamy na dalsze relacje!![]()
Ale reszta to najszczersza prawda, a o tym troszkę pózniej.
A long time ago came a man on a track...

Proszę nam tu ne ciemniać i ładnie wszystko opowiedzieć. Nie zachowujcie wszystkiego na zlot, bo nie wszyscy będš mogli być (jak ja np.)... A więc czy udało Wam się spotkać z Markiem lub dostać autograf? (Co mi mówi, że się udało...