29.05.2006, 11:57
Cytat:Originally posted by Andrzej@May 29 2006, 09:42 AMja już jestem
Ja nie wiem co napisać. Jestem upoważniony do zacytowania słów Jamborego:
"Jak Sienkiewicz żył by w naszych czasach,to po tym koncercie napisał by szesciotomowš Trylogię"
Sam Pablosan natrzaskał 220 zdjęć. Jest pełnometrożowy film w reżyserii Jamborego. Sš autografy EH i tu uwaga na Banerze mamy autograf manadzera MK. Gadalimy z nim. Powiedział,że Pablosan i my jestemy "Craizy". Marek(Dziadek) zrobił nam w Niemczech cudowne powitanie. Koncert powalił mnie z nóg tym bardziej ,że siedziałem i stałem obok Robsona, ktorego przeżycia przerzucały się na mnie. Mark widział nasz Baner http://www.Knopfler.pl. Stałem z nim dwa metry przed nim, spojrzał na Baner póżniej zrobił zdziwione oczy i spojrzał na mnie i gestem głowy i oczu dał mi do zrozumienia ,że jest mile zaskoczony(widział to również Robson i Ptysia). Warto było czekać 28 lat na to spojrzenie. Nie wiem jak to wyrazić. Koszulki i nasze zachowanie robiło na Niemcach wrażenie. Zaczepiali nas poznajšc naszš grupę z koncertu z Berlina. Wszyscy co zapewne napiszš. Naprawdę jest co. Pozwólcie im się wyspać.Oni jeszcze jadš w autach.
... Jambore i Pablosan włanie dojeżdżajš, więc wkrótce dadzš znać...ja napiszę krótko... TO BYŁ NAJLEPSZY KONCERT MARKA, NA KTÓRYM BYŁAM!... Mark i ekipa we wspaniałej formie... EH piewała cudownie, a MK zaskoczył mnie piosenkami, które mylałam, że znam bardzo dobrze np Romeo & Juliet... jak już Andrzej napisał, mamy autografy EH i menedżera, a MK przed koncertem, jak zajeżdżał pod halę, to do nas pomachał
... no i na koniec zacytuję swojš własnš wypowied (pewnie trochę kontrowersyjnš), która padła tuż po koncercie... "nie żałuję, że nie było BiA"... koncert ten był czystš poezjš, łezka wiele razy się zakręciła, a fotki ( których zrobiłam ponad 140 ) niestety nie wszystkie wyszły, gdyż z kilka razy ręka mi się zatrzęsła z wrażenia... Speedway to chyba już w takim wykonaniu nigdy nie usłyszymy... to był inny poziom... a Why Worry w wykonaniu MK i EH na koniec po prostu powaliło mnie z nóg...
teraz niech inni się wypowiadajš
... ja niestety mam problem z wyrażeniem tego, co czuję po tym koncercie... tylko tyle... TO BYŁ WSPANIAŁY KONCERT :wub: PS. I tak wszystko zobaczycie na filmiku