26.05.2006, 17:12
Cytat:Originally posted by Evelda+May 25 2006, 08:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Evelda @ May 25 2006, 08:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@Feb 18 2006, 04:31 PM...tymczasem 86, od których 1 marca AD 2006 rozpoczęło się Wielkie Odliczanie, stopniało do... 3 !!! (słownie: T R Z E C H !!!)
Jeli już teraz serducho wali bardzo szybko to ja sobie tak mylę a raczej nie wyobrażam co będzie się działo w drugiej połowie maja![]()
Uwielbiam Czas, kiedy Marzenia dotykajš codziennoci.
Wszystkim Szczęliwcom już teraz życzę Wrażeń z Najwyższej Półki (czy może być inaczej?
). Wszystkim... Szczęliwym inaczej :blink: (w tym samej sobie...) mówię: NASTĘPNA TRASA BĘDZIE NASZA !!!

PS. Pozdrówka dla Marka&Emmy&S-ki
PS.2. Nie skšpcie nam rozgrzanych do czerwonoci Relacji! (o zapisach dwiękowych nie wspomnę...)
[/b][/quote]Dziękuję w swoim imieniu i Wszystkich z którymi dane mi będzie przeżyc te chwile. Oj będzie się działo!!! To ostatnie moje "wejcie" na forum a jutro: <THE LONG HIGHWAY> Po koncercie dzielimy się wrażeniami rzecz jasna.
Pozdrawiam
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day