16.05.2006, 23:02
Cytat:Originally posted by Barciu@May 16 2006, 07:08 PMBarciu w czwartek mam zamiar ić sprawdzic ostatnia knajpę, mamy jedna na oku i bedzie to ona na 90%, no chyba, że ja znajdę lepszš ofertę, rzecz rozgrywa się o to, że szukamy knajpy, gdzie przychodzš ludzie, którzy słuchajš podobnego gatunku muzycznego, a po to zeby ta impreza miała charakter pół-otwarty, to znaczy po koncercie po zlocie wszyscy sie bawimy w gronie fanów rocka i poezji piewanej
No to czekam cierpliwie :] Wezmę sobie tylko na wszelki wypadek numer kogo z Ojców PrzełożonychBo a nuż się co zmieni (na lepsze, ma się rozumieć!
w ostatniej chwili
edit: a zaraz tam wezmę. Na forum sš tylko numery GG![]()
. Bez sensu jest podawanie jakis propozycji, bo to tylko może zmylić czytelników forum zwłaszcza tych mniej aktywnych. Wazne jest też zeby było dobre nagłonienie, sala taneczna, scena, tanie piwo, mili ludzie, luny klimat i cos do zjedzenia chociaz zapiekanka, czy mozliwoc zamówienia pizzy, ja mam taka knajpe na oku, ale nie wiem jak majš z ruchem i cyklicznymi imprezami w soboty, a przecież wiadomo, że jednym z warunków jest to, że po czeci koncertowej robimy imprezę i sami sobie puszczamy muzykę jakš chcemy i bawimy się do rana, razem z klientami tego lokalu
. A martim to nie ma się co przejmować, bo jak złapie doła to gada jakie głupoty, wszystko jest super, koszulki sš piękne, lokal będzie tez załatwiony i ostanie ale najwazniejsze będš na zloccie wspaniali ludzie i najwieksi fani na wiecie
, w tym jeden najmniejszy fan ACDC hehehehehePS. W założeniu mamy, że do pištku bedzie juz jakii lokal zaklepany i nie przejmuj się, napewno nie bedzie zmiany na sam koniec, a telefon kontaktowy, dla zagubionych owieczek napewno będzie podany przy oficjalnym ostatecznym i pełnym ogłoszeniu o zlocie. Pozdrawiam
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...

Bo a nuż się co zmieni (na lepsze, ma się rozumieć!