27.04.2006, 23:18
... to może i ja pokrótce co o sobie napiszę 
imię...Agnieszka
lokalizacja... chwilowo Pruszków koło Warszawy
lat... już 24 B)
wykształcenie... maturka międzynarodowa (jeden z moich sukcesów
), obecnie studiuję zarzšdzanie i marketing (podobno jak się nie wie, co ma się studiować, studiuje się zarzšdzanie
) - w tym roku się bronię, ale spokojnie to tylko licencjat... od wrzenia studia po angielsku, magisterka, a potem praca (już wiem gdzie, co i jak, ale i tak mi nie spieszno)... albo rzucę to wszystko i przeprowadzę się do Nowej Zelandii, gdzie będę hodować owieczki :wub:
zainteresowania... muzyka (MK, DS, Norah Jones, Sting, The Beatles, Oasis... kabaret Tey B) ), żagle i szanty (Andrzej Korycki, Stare Dzwony, EKT Gdynia), koszykówka (lubię się rozpychać łokciami pod koszem
), literatura iberoamerykańska i kinematografia europejska (w szczególnoci skandynawska) itp. itd....
Pozdrawiam wszystkich markomaniaków!

imię...Agnieszka
lokalizacja... chwilowo Pruszków koło Warszawy
lat... już 24 B)
wykształcenie... maturka międzynarodowa (jeden z moich sukcesów
), obecnie studiuję zarzšdzanie i marketing (podobno jak się nie wie, co ma się studiować, studiuje się zarzšdzanie
) - w tym roku się bronię, ale spokojnie to tylko licencjat... od wrzenia studia po angielsku, magisterka, a potem praca (już wiem gdzie, co i jak, ale i tak mi nie spieszno)... albo rzucę to wszystko i przeprowadzę się do Nowej Zelandii, gdzie będę hodować owieczki :wub: zainteresowania... muzyka (MK, DS, Norah Jones, Sting, The Beatles, Oasis... kabaret Tey B) ), żagle i szanty (Andrzej Korycki, Stare Dzwony, EKT Gdynia), koszykówka (lubię się rozpychać łokciami pod koszem
), literatura iberoamerykańska i kinematografia europejska (w szczególnoci skandynawska) itp. itd....Pozdrawiam wszystkich markomaniaków!